Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Πως κοιμάσε να σου πω ποιος είσαι


Μελέτες έχουν δείξει ότι η στάση που κοιμόμαστε μπορεί να αποκαλύψει κάποια στοιχεία της προσωπικότητάς μας.

"Εμβρυική" Στάση (Foetus):

Οι άνθρωποι που κοιμούνται σε αυτήν τη στάση φαίνονται συνήθως σκληροί εξωτερικά, αλλά είναι ευαισθητοι συναισθηματικά. Είναι ντροπαλοί στην αρχή οποιασδήποτε σχέσης αλλά άνετοι στην πορεία.

"Τεντωμένη" Στάση (Log):

Αυτοί οι άνθρωποι είναι συνήθως κοινωνικοί και τους αρέσει να ανακατεύονται με πλήθος. Είναι πολύ ανοιχτοί με τους άλλους και γενικά με καινούρια πράγματα , αλλα καμιά φορά αυτό μπορεί να αποδειχθεί αφέλεια.

"Στρατιώτης" (Soldier):

Ύπνος σε στάση προσοχής. Αυτά τα άτομα είναι αρκετά συντηρητικά και εξαιρετικά χαμηλών τόνων. Παρ'ολα αυτά θέτουν υψηλά standards και για τον εαυτό τους αλλά και για τους γύρω τους.

"Ονειροπόλος" (Yearner):

Βασικό χαρακτηριστικό αυτής της στάσης είναι τα απλωμένα χέρια μπροστά. Οι άνθρωποι που κοιμούνται κατ'αυτόν τον τρόπο είναι ανοιχτοί αλλά πολλές φορές απότομοι στη συμπεριφορά τους. Επίσης δεν παίρνουν εύκολα αποφάσεις αλλά όταν την πάρουν δεν αλλάζει.

"Ελεύθερη Πτώση" (free fall):

Αυτή τη στάση έχουν όσοι κοιμούνται 'μπρούμητα'. Δείχνει ανθρώπους που ειναι κοινωνικοί αλλά μερικές φορές νευρικοί. Δεν ανέχονται την κριτική ή ακραίες καταστάσεις.

"Αστερίας" (starfish):

Οι άνθρωποι αυτοί είναι πολύ ανοιχτοί, ετοιμοι ανά πάσα στιγμή να προσφέρουν βοήθεια στους άλλους και να τους ακούσουν χωρις να θέλουν να είναι στο επίκεντρο της προσοχής.

3 σχόλια: